6x kraamcadeaus met naam

Wil jij de kersverse ouders van hun pasgeboren baby verrassen met een origineel kraamcadeau? Niets is zo leuk als een gepersonaliseerd kraamcadeau. We zetten hieronder 6x leuke online adresjes voor een cadeau met naam voor je op een rij:

1. Teddy & Beer
Bij Teddy & Beer scoor je een súperleuk cadeau met naam, want ze hebben een breed aanbod aan gepersonaliseerde kraamcadeaus. Van speenkoorden en omslagdoeken tot aan dekentjes voor in de wieg of ledikant. Je kunt op ieder item de naam van de baby laten borduren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Teddy & Beer✨ (@teddyenbeerkids)

 

2. Atelier an.nur
De gepersonaliseerde gifts van Atelier an.nur zijn prachtig. En het is een feestje om uit te pakken dankzij de mooie cadeauverpakking. Ik heb een mooie swaddle gekregen met de naam van mijn dochter, maar ze bieden ook andere mooie items aan zoals bijvoorbeeld een towel set of een badcape met de naam van het kindje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door an.nur (@atelierannur)

3. Veliott
Veliott maakt persoonlijke illustraties en maanportretten. Met een maanportret wordt de stand van de maan op de geboortedag van het kindje vastgelegd. Super bijzonder om de maanstand op de dag dat je baby is geboren voor altijd te zien. Ze werken met mooie materialen zoals handgeschept papier en bladgoud.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Veliott (@veliott_)

4. Mr. Starsky
De gepersonaliseerde sterrenhemel posters zijn echt een hit. Op basis van de geboorteplaats, datum en tijd wordt de sterrenhemel gemaakt die je voor altijd herinnert aan dat onvergetelijke moment dat je kindje werd geboren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MrStarsky (@mrstarskyamsterdam)

5. Mies to go
In de shop van Mies is alles handgeschilderd en daardoor een uniek kunstwerkje. Zo vind je er kinderbordjes met naam, schoolspullen met naam, groeimeters met naam, en nog veel meer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mies to Go (@miestogo)

6. Studio Noos
Deze leuke rugtasjes met naam zijn je vast niet ontgaan. Ze komen veel voorbij op Instagram: dit is wat je noemt cuteness overload. Het rugtasje kost €34,95 en voor €5,95 kun je de naam van het kindje erop laten personaliseren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Studio Noos (@studionoos)