De favorieten van mommy Doré Kuppens

Doré Kuppens is mama van Mea (5 jaar) en Lorin (10 maanden). Ze werkt in de mode en weet wel wat ze mooi vindt! Ze maakt onwijs mooie plaatjes. Een leuke mommy om te volgen op Instagram met mooie inspiratie beelden voor mooi speelgoed, kleding en andere materialen. Binnenkort komt haar eigen kinderkleding chapter uit voor the new chapter! We zijn benieuwd hoe Doré het moederschap ervaart en wat haar favorieten zijn voor haar kindjes. 

Hoe ervaar jij het moederschap?
Ik ervaar het moederschap als iets wat ik nooit had willen missen. Moeder worden is natuurlijk iets ontzettends bijzonders. Zo een kleintje voor het eerst in je handen vasthouden en er vanaf dag 1 voor zorgen non-stop is tot op de dag van vandaag een hele beleving voor mij. Dit had ik nooit willen missen. 

Doré met haar kindjes

Hoe heb jij jouw zwangerschappen ervaren?
Mijn zwangerschappen zijn prima verlopen. De normale kwaaltjes en het hoogtepunt was dat ik één keer moest overgeven. Nou als dat het is? Het is zo mooi om mee te maken hoe je buik groeit, tot je bij de laatste loodjes komt. 

Wat zijn volgens jou de musthaves voor iedere moeder in de babytijd?

  • Een heerlijke babydeken voor in de wandelwagen. Wij hebben er eentje van Atelier Pomme en die gebruikten wij iedere dag. Zelfs nu nog, hij zit standaard in onze tas. 
  • Overslagrompers zodat het niet over het hoofdje getrokken hoeft te worden. Ideaal en zo fijn want het is nogal een werkje met zo een kleintje om ze steeds om te kleden.
  • De Leander Matty! Echt een ontzettend handig ding. Nooit meer een hoes over de verschoonmat die vervolgens meer van de tijd in de was ligt. Het waskussen is gemaakt van gegoten pur. Dit materiaal is zacht en waterdicht en is dus perfect om een baby op te verschonen. Met een doekje maak je het schoon.
  • De ontzettend mooie en handige dingen van Speen&Koord. Wij hebben meerdere dingen en het zijn stuk voor stuk allemaal must-haves.

 

Heb je ook nog echte favorieten voor Mea?

  • Mea zit lekker op school, en haar favoriet is haar schoolbeker met broodtrommel. Wij hebben een broodtrommel met verschillende vakjes voor allerlei snacks en een bijpassende goede stevige beker. Want ja, die schooltas vliegt soms door de gang.
  • Haar speelhoek, met al haar favoriete spulletjes. Ook een plekje om lekker terug te trekken.
  • Haar fijne knutselmat van Eevee. 
  • De playmat van Eeveve is onze nieuwe aanwinst en een dikke vette aanrader. Ze spelen er heel leuk samen op.

Welke tips zou jij willen meegeven aan andere mommy’s (to be)?
Wees en blijf altijd jezelf. Moederschap is iets heel moois maar ook heel intens. Maak ook zeker af en toe tijd vrij voor een “Me Myself and I” momentje. Denk aan een kappersbeurt, dagje simpelweg de stad in koffie drinken met een vriendin, of juist een avondje bankhangen.