8x gepersonaliseerde kraamcadeaus

Wil jij de kersverse ouders van hun pasgeboren baby verrassen met een origineel kraamcadeau? Niets is zo leuk als een gepersonaliseerd kraamcadeau. We hebben 8x gepersonaliseerde kraamcadeau ideeën voor je op een rij gezet: 

Atelier Pomme
Dit is een van onze lievelingswebshops voor cadeaus of om te shoppen voor je kindje(s). Het knuffeltje op onderstaande foto heet de ‘little rocky ringeling’ want er zit een belletje in. Zo schattig met een strikje met de naam van de baby. Een lief en origineel kraamcadeau vinden wij.

Atelier an.nur
De gepersonaliseerde cadeaus van Atelier an.nur zijn prachtig. En het is een feestje om uit te pakken dankzij de mooie cadeauverpakking. Ik heb een mooie swaddle gekregen met de naam van mijn dochter, maar ze bieden ook andere mooie items aan zoals bijvoorbeeld een towel set of een badcape met de naam van het kindje.

Veliott
Veliott maakt persoonlijke illustraties en maanportretten. Met een maanportret wordt de stand van de maan op de geboortedag van het kindje vastgelegd. Super bijzonder om de maanstand op de dag dat je baby is geboren voor altijd te zien. Ze werken met mooie materialen zoals handgeschept papier en bladgoud.

Mr. Starsky
De gepersonaliseerde sterrenhemel posters zijn echt een hit. Op basis van de geboorteplaats, datum en tijd wordt de sterrenhemel gemaakt die je voor altijd herinnerd aan het onvergetelijke moment dat je kindje werd geboren.

Mies to go
In de shop van Mies is alles handgeschilderd en daardoor een uniek kunstwerkje. Zo vind je er kinderbordjes met naam, schoolspullen met naam, groeimeters met naam, en nog veel meer. Je wordt helemaal vrolijk van dit kraamcadeau.

Studio Noos
Deze leuke teddy rugtasjes met naam zijn je vast niet ontgaan, ze zijn too cute. Ze komen veel voorbij op Instagram. Het rugtasje kost €34,95 en voor €5,95 kun je de naam van het kindje erop laten personaliseren.

Cre8
Super origineel vinden wij dit kraamcadeau: een naampuzzel. Het staat superleuk in de babykamer en als je kindje straks wat ouder is dan kan hij of zij heerlijk puzzelen. Er zijn vier kleurencombinaties waar je uit kunt kiezen, gebaseerd op de vier seizoenen.

Birth Poster
Nog zo’n ontzettend mooi persoonlijk cadeau dat voor altijd een mooi plekje zal hebben: The Birth Poster. Deze poster zal je er altijd aan herinneren hoe klein de baby was bij de geboorte, omdat hij op werkelijke grootte gemaakt is. Als de baby 50 cm lang was bij de geboorte, is de afbeelding van de baby ook 50 cm lang. Onderaan de poster staan alle geboortegegevens van de baby vermeld. De poster zelf is ongeveer 50 euro, maar als je er een mooie lijst bij koopt wordt het wat duurder.