ons verhaal

Over Bebebeau
Zij, die sterke vrouw, zwanger, net mama geworden of al mama van meerdere kindjes. Zij, die zwanger probeert te worden. Zij, alleen of met haar partner.
Zij, zo sterk, dromend en tegelijkertijd daadkrachtig. Zij, die alle ballen hoog probeert te houden. Zij, die tijd probeert te vinden voor zichzelf. Zij, die zich soms die mooie energieke vrouw voelt, en zij die zich soms moe, kwetsbaar en onzeker voelt.
Zij, die midden in het leven staat en nieuwe dingen wil leren. Zij, die alle tips en adviezen tot zich neemt, om een zo mooi mogelijk leven te leiden. Van mooie producten tot vakantietips tot babykamer inspiratie. Van eerlijke verhalen en geboorteverhalen tot praktische inpaklijstjes.
Zij, die geïnspireerd wil worden en zoekt naar wat guidance en herkenning. Voor haar is Bebebeau.
En niet te vergeten: voor haar partner. Die toekijkt, toejuicht en steunt. 


Over ons

Yara is kinderpsycholoog, mommy van Joa Mae (3 jaar) en hoogzwanger van haar tweede dochtertje. Kirsten werkt in de marketing en is mommy van Rosie (1 jaar). Wij struinen heel internet en Instagram af voor de leukste musthaves, praktische tips en fijnste producten voor onze kindjes. Maar bovenal zijn we na samen 3 zwangerschappen en 3 kindjes heel wat ervaringen rijker. Waarom dit niet delen met andere mommy´s en daddy´s (to be)? Middels Bebebeau willen we wat guidance geven om het (aankomende) moederschap wat makkelijker te maken. We hopen met Bebebeau een plek te creëren waar vrouwen support, inspiratie en herkenning van andere mommy’s kunnen vinden. Door eerlijke verhalen, handige checklists en informatie over allerlei onderwerpen te delen.